Marjo van Zalk 
Mental coach 

Onderstaande reacties zijn geplaatst met toestemming van de betrokkenen en voor hun privacy zijn de namen gefingeerd.

Reactie van Marja: (individuele coaching)

Ik kende Marjo vanuit een training die ze gaf aan onze groep vrijwilligers om beter te coördineren en te communiceren. Maar nu, na een moeilijke periode in mijn leven op mijn werk, waarbij ik met een burn-out (verschijnselen) was uitgevallen, kwam ik voor de tweede keer in contact met Marjo.

Deze periode was weliswaar anders maar bijzonder. Marjo heeft me in een aantal sessies op haar bijzondere manier weer in contact gebracht met een aantal facetten in mezelf. Met Liefde en Respect liet ze me met haar aanpak (weer) contact maken met mijn persoonlijke drijfveren, angsten, verdriet en kracht. Ik was dat contact in het jachtige bestaan vol ambitie en werkdruk kwijtgeraakt.

Marjo gaf mij handvatten, bracht mij terug bij wie ik ben en hoe ik de dingen doe, of ervaar. Ze liet me zelf de antwoorden ontdekken op de vragen die naar boven kwamen. Ze gaf me weer vertrouwen. Daarnaast wist ze met haar kennis van het brein wat oude gedragspatronen te leren veranderen. Ook kreeg ik nieuwe aanwijzingen om anders te leren denken. Ik ben blij met haar coaching en advies.

De vriendelijkheid en ontspannen sfeer maakt dat je je veilig en ontspannen bij haar voelt. Marjo Bedankt


Reactie van Mirjam: (relatiecoaching)

Morgen is de grote dag dan gaan Peter en ik trouwen.  We zijn beiden van mening dat jij een positief aandeel hebt in onze toekomst. Ik ben blij dat ik je hulp ingeroepen hebt toen dat echt nodig was; jij hebt ervoor gezorgd dat we op een juiste wijze naar onze situatie kunnen kijken en hoe daarmee om te gaan. Natuurlijk moeten we het zelf doen maar jij hebt ons geholpen en daarvoor zijn we je zeer dankbaar.


Reactie van Els: (werk gerelateerd coachtraject)

De openheid van de coach, direct, daar houd ik van. Zonder opdringerig te zijn laat ze je je eigen verhaal vertellen. Dus echt wat je kwijt zou willen! Dit schept vertrouwen om juist zaken die op de onderlaag zitten alsnog te gaan bespreken!


Reactie van Gerda: (coaching met hartcoherentie)

Bijna een jaar geleden zat ik niet goed in me vel. Had het een en ander meegemaakt wat ik moeilijk kon verwerken.

Daardoor had ik veel last van angst, stress en was ik wat depressief.

Ook had ik het moeilijk om gewoon weer te ademen wat eigenlijk heel gewoon is.

Toen ben ik bij Marjo terecht gekomen.

Ik hoopte dat zij mij kon helpen en dat het gauw weer beter met me ging.

Ik ben een aantal maanden bij haar op consult geweest.

We hebben heel veel gepraat over wat ik heb meegemaakt, zodat ik het een plaatsje kon geven.

Ze heeft me ook geleerd om weer goed te kunnen ademen.

Na 3 keer bij haar geweest te zijn merkte ik al een hele verbetering daar was ik heel blij mee.

In totaal heb ik haar 7 keer bezocht.

Het gaat nu heel goed met mij, heb alles weer onder controle.

Ik ben blij dat ik contact heb opgenomen met een mental coach en raad het iedereen aan die het ook moeilijk heeft.Reactie van Ilona: (coaching met hartcoherentie)

Al bij mijn 2e bezoek (na 1 week) was ik razend enthousiast.
Ik kan me herinneren dat ik tegen Marjo zei: Dit zou iedereen moeten doen.
Ik voelde me blij, sterk en levenslustig.

Marjo was voor mij een hele fijne en respectvolle vrouw, 'ook maar een gewoon mens' zoals ze zelf eens zei en ik ben blij dat ik bij haar terecht ben gekomen.

Zowel privé als zakelijk ben ik opgeruimder en kan veel beter met tegenslagen en stress omgaan.

Ieder mens maakt bijzondere dingen mee in het leven en voor mij was dit er een van.
Ik ben hier erg dankbaar voor.


Reactie van fam. L. (gezinscoching, volwassen kinderen)

Door jarenlange psychische problemen bij onze jongste dochter zijn in ons gezin ook met de andere kinderen behoorlijke problemen ontstaan. Ik (moeder) heb hulp gezocht. Eerst via de huisarts. Dat lukte niet. Door een cursus was ik met Marjo in aanraking gekomen en heb haar toen gemaild en gevraagd of zij ons als gezin wilde begeleiden. Zij wilde dat en wij hebben de gesprekken allemaal als zeer prettig ervaren. Ze is heel kundig en geeft je handvatten waardoor je verder kan. Ook de samenvattingen en de verslagen van de gesprekken waren erg goed. Wij zijn zeer onder de indruk van haar professionaliteit en wij bevelen haar dan ook van harte aan.